Home

cranberry

Wuku

Kesehatan keuntungan
Nyegah kanker, care Heart, perawatan watu ginjel, perawatan scurvy, Nyegah ulcer
📊

Wuku Umum
anti-natoni, Guwarsa sistem imun, sepindah pencernaan, Gelut nglawan infèksi, strengthens balung

Wuku kulit
keuntungan Anti-tuwa, nyuda kisut, rejuvenation kulit, Perawatan saka kukul

Wuku Rambut
Dipun promosiaken maneh lan sehat rambute, nglindhungi rambute, Perawatan saka dandruff

cranberry alergi

Gejala alergi
anafilaksis, AMBEGAN kangelan, gatel, kulit, Dadi gedhe saka tutuk, basa utawa lambé

sisih efek
reaksi alergi, Diarrhoea, mual, pain weteng, mutahke
📊

Recommeded kanggo

Women ngandhut
Ya
📊

Women lactating
Ya
📊

Wektu paling apik kanggo mangan
Sembarang wektu kajaba jam sawise meal, Ora nganggo ing wayah wengi lan sadurunge amben

Nutrition

Bantu Size
100 g

karbohidrat
12.20 g
39
📊

serat
4.60 g
12
📊

Sugar
4.04 g
48
📊

protein
0.39 g
51
📊

Protein kanggo milai rasio
0.03
25
📊

vitamins

Vitamin A (retinol)
3.00 MCG
32
📊

Vitamin B1 (thiamin)
0.01 mg
42
📊

Vitamin B2 (riboflavin)
0.02 mg
38
📊

Vitamin B3 (niacin)
0.10 mg
61
📊

Vitamin B5 (pantothenic asam)
0.30 mg
14
📊

Vitamin B6 (Pyridoxin)
0.06 mg
30
📊

Vitamin B9 (folic asam)
1.00 MCG
34
📊

Vitamin C (Ascorbic asam)
13.30 mg
43
📊

Vitamin E (Tocopherole)
1.20 mg
7
📊

Vitamin K (Phyllochinone)
5.10 MCG
14
📊

Lycopene
0.00 MCG
9
📊

lutein + zeaxanthin
91.00 MCG
14
📊

kolin
5.50 mg
23
📊

lemak
0.13 g
33
📊

Minerals

kalium
85.00 mg
70
📊

Iron
0.25 mg
40
📊

sodium
2.00 mg
18
📊

calcium
8.00 mg
37
📊

Magnesium
6.00 mg
29
📊

seng
0.10 mg
23
📊

fosfor
13.00 mg
33
📊

Manganese
0.36 mg
11
📊

tembaga
0.06 mg
36
📊

selenium
0.10 MCG
16
📊

Asam lemak

3s Omega
22.00 mg
24
📊

6s Omega
33.00 mg
42
📊

Sterol

Phytosterol
ora Sumadhiya
📊

Kadar banyu
87.13 g
25
📊

Ash
0.20 g
42
📊

Kalori

Bantu Size
100 g

Kalori ing woh Fresh karo Peel
46.00 kcal
27
📊

Kalori ing Fresh woh tanpa Peel
ora Sumadhiya
📊

Kalori ing Frozen Formulir
42.00 kcal
21
📊

Kalori ing Formulir Dried
308.00 kcal
16
📊

Kalori ing Formulir Canned
151.00 kcal
2
📊

Kalori ing Foods

Kalori ing Juice
54.00 kcal
26
📊

Kalori ing Jam
150.00 kcal
33
📊

Kalori ing Pie
164.00 kcal
46
📊

Ciri

Koleksi
Semono uga Sindhunata
📊

Usum
Autumn
📊

varieties
Awal Black, Howes, Ben Lear lan Stevens

seedless Macem-macem
Ora
📊

warna
Red

nang werna
putih
📊

wangun
babak
📊

Tekstur
jus
📊

rasa
pait, tart

asal
Amerika Utara

mundak akeh ing
wit
📊

cranberry budidoyo

Koleksi lemah
Clay, Sandy, Inggih-lemes

PH lemah
4.5-5

Kahanan iklim
anget

Facts

facts about cranberry
  • Éropah panginten cranberry Blossom kapandeng kaya kepala Crane Sandhill, Empu jeneng Cranberry.
  • Ugi minangka woh wohan beri seger malih lagi seger nalika mateng.
  • Cranberries ora tuwuh ing banyu.

cranberry Ing Minuman Beralkohol

Wine
Ya
📊

Beer
Ya
📊

roh
Ya
📊

koktail
Ya
📊

Produksi

Top Producer
Amerika Serikat saka Amerika
📊

Negara sing
Azerbaijan, Belarus, Bulgaria, Canada, Latvia, Macedonia, NA, Romania, Tunisia, Ukraina

Top Importir
Eropah
📊

Top Used
Amerika Serikat saka Amerika
📊

Jeneng èlmiah

Jeneng botani
Vaccinium Macrocarpon

sinonim
Oxycoccus macrocarpus

Klasifikasi

domain
Eukarya

Inggris
Plantae

Subkingdom
Tracheobionta

Division
Magnoliophyta

kelas
Magnoliopsida
📊

subkelas
Dillenhidae
📊

supaya
Ericales
📊

Family
Ericaceae
📊

genus
Vaccinium

spesies
Vaccinium macrocarpon

Generic Group
Heath
📊