Home

Woh-wohan Iron Rich

Home

Kesehatan keuntungan






































































































































serat




kanggo

Vitamin C (Ascorbic asam)




kanggo

Kalori ing woh Fresh karo Peel




kanggo

seedless Macem-macem



Tekstur


OrderBy:


SortBy:






Filter
OrderBy
SortBy
15 woh-wohan (s) ketemu
woh-wohan
Kadar banyu
serat
Sugar
Vitamin A (retinol)
Vitamin C (Ascorbic asam)
Iron
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

87.68 g
1.70 g
8.10 g
7.50 MCG
36.40 mg
1.85 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

84.75 g
0.60 g
ora Sumadhiya
0.00 MCG
11.85 mg
1.41 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

83.95 g
4.30 g
7.37 g
2.00 MCG
41.00 mg
1.00 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

82.00 g
5.10 g
57.40 g
30.00 MCG
3.50 mg
2.80 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

81.96 g
ora Sumadhiya
ora Sumadhiya
12.00 MCG
181.00 mg
1.54 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

79.80 g
7.00 g
ora Sumadhiya
30.00 MCG
36.00 mg
1.60 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

79.50 g
2.80 g
15.70 g
0.00 MCG
0.00 mg
1.90 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

72.93 g
10.40 g
11.20 g
64.00 MCG
30.00 mg
1.60 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

64.40 g
ora Sumadhiya
ora Sumadhiya
ora Sumadhiya
66.00 mg
2.50 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

47.00 g
9.00 g
6.23 g
0.00 MCG
3.30 mg
2.43 mg
          of 2