Home
×

bilberry
bilberry

Clementine
Clementine



ADD
Compare
X
bilberry
X
Clementine

bilberry vs Clementine Ciri

1 Ciri
1.1 Koleksi
Semono uga Sindhunata
Citrus
1.2 Usum
Summer
Autumn
1.3 varieties
Dwarf bilberry Piper, bog blueberry, Northern bilberry Mountain bilberry lan Oval nduwèni godhong bilberry
Clemenules utawa Nules lan Nadorcott
1.4 seedless Macem-macem
Ora
Ora
1.5 warna
peteng kain wungu
Orange
1.6 nang werna
Ijo enom
Orange
1.7 wangun
babak
babak
1.8 Tekstur
jus
succulent
1.9 rasa
manis
manis, tangy, tart
1.10 asal
Unknown
China
1.11 mundak akeh ing
wit
wit
1.12 budidoyo
1.12.1 Koleksi lemah
lembab, Inggih-aerated
loam, Sandy, Inggih-lemes
1.12.2 PH lemah
4.5-5.5
6-7
1.12.3 Kahanan iklim
Cold
Anget kanggo iklim panas
Let Others Know
×