Home

Apple

Wuku

Kesehatan keuntungan
Nyegah kanker, Ndhukung fungsi ati sehat, perawatan diare, care Heart, Mundhak tingkat metabolis, Nétralaké irritable sindrom bagean paling njero, Mbantu Penggak cataract, ngalangi constipation, Ngalangi watu gall, Ngalangi meksa getih dhuwur, Mbantu nyegah penyakit Parkinson, Nyuda risiko asma, Perawatan saka penyakit Alzheimer
📊

Wuku Umum
Guwarsa sistem imun, Mbantu ing bobot mundhut, Njogo tingkat kolesterol sehat, whitens untu

Wuku kulit
keuntungan Anti-tuwa, Brightens lan madhangi corek, kulit hidrasi, Perawatan saka kukul, Perawatan saka panggonan peteng, Perawatan saka mata puffy

Wuku Rambut
Ngalangi rambute mundhut, Dipun promosiaken maneh lan sehat rambute, Ngatur rambute wutah, Perawatan saka dandruff

Apple alergi

Gejala alergi
loro weteng, gatel, Dadi gedhe saka tutuk, basa utawa lambé, mutahke

sisih efek
reaksi alergi, Uga kalebu wiji poisonous
📊

Recommeded kanggo

Women ngandhut
Ya
📊

Women lactating
Ya
📊

Wektu paling apik kanggo mangan
Sembarang wektu kajaba jam sawise meal, Best yen dijupuk minangka sarapan (utawa weteng P), Ora nganggo ing wayah wengi lan sadurunge amben

Nutrition

Bantu Size
100 g

karbohidrat
13.81 g
33
📊

serat
2.40 g
24
📊

Sugar
10.00 g
20
📊

protein
0.30 g
53
📊

Protein kanggo milai rasio
0.02
26
📊

vitamins

Vitamin A (retinol)
3.00 MCG
32
📊

Vitamin B1 (thiamin)
0.00 mg
46
📊

Vitamin B2 (riboflavin)
0.00 mg
45
📊

Vitamin B3 (niacin)
0.10 mg
62
📊

Vitamin B5 (pantothenic asam)
0.10 mg
48
📊

Vitamin B6 (Pyridoxin)
0.00 mg
52
📊

Vitamin B9 (folic asam)
3.00 MCG
32
📊

Vitamin C (Ascorbic asam)
4.60 mg
60
📊

Vitamin E (Tocopherole)
0.20 mg
29
📊

Vitamin K (Phyllochinone)
2.20 MCG
26
📊

Lycopene
0.00 MCG
9
📊

lutein + zeaxanthin
29.00 MCG
25
📊

kolin
3.40 mg
28
📊

lemak
0.20 g
1
📊

Minerals

kalium
107.00 mg
67
📊

Iron
0.10 mg
52
📊

sodium
1.00 mg
20
📊

calcium
6.00 mg
39
📊

Magnesium
5.00 mg
30
📊

seng
0.00 mg
30
📊

fosfor
11.00 mg
35
📊

Manganese
0.00 mg
60
📊

tembaga
0.00 mg
52
📊

selenium
0.00 MCG
17
📊

Asam lemak

3s Omega
9.00 mg
30
📊

6s Omega
43.00 mg
37
📊

Sterol

Phytosterol
12.00 mg
7
📊

Kadar banyu
85.60 g
36
📊

Ash
0.20 g
42
📊

Kalori

Bantu Size
100 g

Kalori ing woh Fresh karo Peel
52.00 kcal
22
📊

Kalori ing Fresh woh tanpa Peel
48.00 kcal
15
📊

Kalori ing Frozen Formulir
48.00 kcal
17
📊

Kalori ing Formulir Dried
243.00 kcal
32
📊

Kalori ing Formulir Canned
67.00 kcal
16
📊

Kalori ing Foods

Kalori ing Juice
47.00 kcal
31
📊

Kalori ing Jam
200.00 kcal
26
📊

Kalori ing Pie
265.00 kcal
31
📊

Ciri

Koleksi
woh wit
📊

Usum
Kabeh mangsa
📊

varieties
Red Delicious, Golden éca, Gala, Fuji, Mbah Smith, Arkansas Black, Sampion, Pink Lady, cameo, Jonagold, Mc Intosh, Ananasrenette, Lobo, Pacific Rose, Kuning transparent lan Bramley

seedless Macem-macem
Ora
📊

warna
Green, Red, kuning

nang werna
putih
📊

wangun
babak
📊

Tekstur
crunchy
📊

rasa
manis, Manis-nguntungke

asal
Asia Tengah, Asia Timur Tengah

mundak akeh ing
wit
📊

Apple budidoyo

Koleksi lemah
loam

PH lemah
6-7

Kahanan iklim
Cold

Facts

facts about Apple
Character length exceed error

Apple Ing Minuman Beralkohol

Wine
Ya
📊

Beer
Ya
📊

roh
Ya
📊

koktail
Ya
📊

Produksi

Top Producer
China
📊

Negara sing
Chile, France, India, Iran, Italia, Poland, Rusia, Turkey, Amerika Serikat saka Amerika

Top Importir
Rusia
📊

Top Used
China
📊

Jeneng èlmiah

Jeneng botani
Malus domestica

sinonim
Malus communis utawa Malus Pumila utawa Pyrus Malus

Klasifikasi

domain
Eukarya

Inggris
Plantae

Subkingdom
Tracheobionta

Division
Magnoliophyta

kelas
Magnoliopsida
📊

subkelas
Rosidae
📊

supaya
Rosales
📊

Family
Rosaceae
📊

genus
Malus

spesies
M. domestica

Generic Group
Rose
📊